Tradiční ingredience vylepšené řemeslným uměním destilace a kreativním vkusem, to je Moletto rajčatový Gin. Byla to právě Itálie, která začala s pěstováním tohoto nejznámějšího červeného masitého ovoce na světě.
Z Veneta, italského regionu historicky nejvíce zapojeného do tradiční destilace, pochází originální gin, který kombinuje pečlivě vybrané botanické odrůdy jalovcových bobulí z Alp a středomořské maquis s originalitou rajčat. Tradiční a řemeslná destilace probíhá ve starých měděných destilačních přístrojích.
Mezi jeho složky patří také výjimečně čistý přírodní prvek, pramenitá voda z Dolomit, lehká a vyvážená, která se používá ke snížení obsahu alkoholu.
Plody jalovce (Juniperi fructus), přesněji galbuli, uvolňují charakteristickou kořenitou vůni a sladkou, aromaticko-kořenitou chuť. Aroma začíná explozí vůně jalovce, následované slunečnou středomořskou esencí rajčat, tóny rozmarýnu, máty, bazalky a poté citrusovými a balzamikovými tóny.
Chuť je hladká a po lehce ostrém tónu jalovcových bobulí následuje lákavý tón původních botanických rysů rajčete. Zralé rajče oživí patro svými voňavými, osvěžujícími a citrusovými tóny.