Skvělé Carmenére, které svou bohatou chutí odráží unikátní terroir, který Chile nabízí.
Odrůda Carmenére pochází z Bordeaux a byla téměř úplně vyhlazena během révokazu, který byl do Francie zavlečen kolem roku 1860 a postupně se rozšířil i do ostatních zemí kontinetu. Carmenere však byla omylem vysazena jako Merlot v Chile a díky analýze DNA byla znovu objevena v roce 1994. Odrůdě se výrazně lépe daří v klimatických podmínkých Chile než těm ve Francii a tak má nyní Chile největší světovou výsadbu hroznů této odrůdy.
Víno má temně rubínovou barvu, ve vůni dominují ostružiny, sladké koření, eukalyptus a jemný nádech pražených oříšků. Chuť je komplexní, zrcadlící aroma, s perfektně vyváženou kyselinkou a taniny.
Víno zrálo z 85 % na jemných kalech fe fransouzském dubovém sudu po dobu 6 měsíců a z 15 % v amerických dubových sudech po dobu 8 měsíců.